Gebruiksaanwijzing van de Capi'M

De Capi'M is een persoonlijk hulpmiddel die iedereen in staat stelt om zijn gedeeltelijke of volledige haarprothese juist te plaatsen.
De Capi'M helpt u bij het plaatsen van uw prothese door u de uiteinden (op maat gesneden) aan te geven en de precieze plaats waar u uw prothese moet plaatsen of vervangen.

De Capi'M wordt u geleverd door een professional die deze op uw maat snijdt. U kunt deze ook zelf knippen, maar neem dan de tijd om uw prothese zeer nauwkeurig te plaatsen zodat u zeker bent dat deze ideaal is aangebracht. Plaats de Capi'M ( P2), trek een lijn op de plaats waar deze de rand van uw prothese raakt en knip daar af.

De Capi'M gebruiken om ervoor te zorgen dat uw prothese goed geplaatst is. Als u uw prothese juist aanbrengt, ontstaat er geen verschuiving meer doordat de prothese te veel naar voor of naar achteren staat; het dragen van uw prothese is dus comfortabeler met een superieur veiligheidsgevoel.
De juiste plaatsing van uw prothese is ook essentieel voor een optimale weergave, die bevordert het natuurlijk uitzicht. Zonder de Capi'M moet men vaak terugkeren naar een professional om samen de plaatsingsadviezen te doorlopen. De Capi'M zal u deze nutteloze tijd en verplaatsing besparen.

Hoe doe ik dat ?
- Ter controle: breng uw prothese aan, neem de Capi'M (die op uw maat werd gesneden) en stut deze in de bovenste holte van de neus, het andere uiteinde moet gelijk lopen met uw prothese, anders moet u deze verschuiven.
- Als u op voorhand een lijntje trekt (met een make-uppotlood) als referentiepunt, kunt u het afgeronde deel van de Capi'M vastzetten in de bovenste neusholte. Trek dan een lijntje langs het andere uiteinde, breng nu uw prothese aan volgens deze referentielijntjes.

  • Plaats het afgeronde deel in de bovenste holte van de neus
  • Het andere uiteinde bepaalt de goede plaats voor uw prothese.

De Capi'M is enkel voor deze doeleinden bestemd (Extern gebruik).

www.capimwigs.com
Capi’M Patent pending N° Fr 14 / 00353

Imprimante Capim
Notice Capim